Onze garanties

Wij hebben een professionele verhuisservice voor je klaarstaan die de verhuizing voor je uit handen kan nemen.

Deskundig advies

NIWO gecertificeerd 

Professionele verhuizers 

Bij al uw vragen geven wij uw advies op basis van onze jaren lange ervaring. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Dit kunnen vragen zijn over voor/tijdens/na uw verhuizing. Wij denken graag met u mee en adviseren u deskundig!

Wij beschikken over een NIWO vergunning. Dit houdt in dat wij bevoegd zijn om grensoverschrijdend uw inboedel over de weg te vervoeren.

Onze medewerkers beschikken over de juiste certificaten, zodat u altijd verzekerd bent van de allerbeste service en veiligheid door échte professionele verhuizers die uw verhuizing tot in de puntjes verzorgen.

Landelijk inzetbaar

Flexibel

Verzekering

Dagelijks verrichten wij verhuizingen door heel Nederland. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij over meerdere verhuiswagens en standplaatsen beschikken. Hierdoor kunnen wij ook uw verhuizing verrichten!

Wij verrichten verhuizingen door het gehele jaar. Wilt u uw verhuizing laten verrichten op een feestdag of weekend? Dan is dit géén probleem en nemen wij de zorg voor uw in ons handen. Ook vragen wij hier geen extra kosten voor! Hoe flexibel is dat!!

Bij Connect Verhuizers bent u verzekerd voor een maximum bedrag van €100.000,- voor uw gehele inboedel tijdens de verhuizing.

Een goede connectie zorgt voor een zorgeloze verhuizing 

Onze tevreden klanten