• Telefoon: 085 - 047 08 81
  • E-mail: info@connectverhuizers.nl

Over ons

Zoek je een adres waar je zeker bent van een zorgeloze verhuizing? Connect Verhuizers is je partner voor alle soorten verhuizingen, transporten en inboedelopslag in binnen- en buitenland.

Professioneel verhuizen hoeft niet duur te zijn. Connect Verhuizers heeft in de jaren voor vele klanten bewezen niet alleen zeer betrouwbaar en flexibel te zijn, maar ook één van de goedkoopste in de markt. 

Wist je dat wij met opgeleide en gecertificeerde verhuizers werken die meerdere jaren ervaring hebben en jaarlijks meer dan duizend particulieren en bedrijven door heel Nederland en Europa verhuizen? Onze klanten kiezen niet alleen voor ons vanwege onze zeer scherpe prijzen, maar ook omdat we enkel met vakmensen werken, want we weten hoe ingrijpend een verhuizing kan zijn.

Connect Verhuizers is dagelijks met verhuizingen werkzaam voor particulieren, bedrijven, senioren en studenten. Of het nu gaat om het verhuizen van een studentenkamer, een complete inboedel, een piano of een kantoor: wij regelen alles voor u. We zijn er van overtuigd dat wij de verhuizing zorgeloos uit handen nemen en de beste service bieden!

Hoe pakken wij uw verhuizing aan

Verhuizen is een kwestie van goede voorbereiding. Een goed begin is het halve werk. Niet elke inboedel van een verhuizing is hetzelfde. Wij kijken niet alleen naar de hoeveelheid spullen die er aanwezig is maar ook wat voor spullen en hoe deze verantwoord uit uw woning kunnen worden gehaald en ook weer netjes in uw nieuwe woning kunnen worden geplaatst. We doornemen uw gehele inboedel met elkaar en maken samen een goed plan (the connection is the key). Zo weten we precies wie en wat we mee moeten nemen en komt u niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan.

Bij de inventarisatie vragen we u al naar de mogelijke verhuisdatum. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, leggen we in overleg met u de verhuisdatum vast. Dat kan 6 maanden van te voren zijn maar één week vooraf aan een verhuizing maken we ook mee. We hebben een groot team en zijn uiterst flexibel, dus als het moet verhuizen we ook ’s avonds of op zaterdag.

Waarom kiezen voor

Een goede communicatie
Ervaring spreekt zich ook uit op Google reviews
Altijd een scherp tarief
Opgeleide en gecertificeerde verhuizers
Van A tot Z ontzorgd
Geen 9-17 mentaliteit, maar 24/7
Volledig verzekerd voor uw gehele verhuizing

Onze tevreden klanten